Info over Sport for Others 2024

Sport for Others is het sportieve evenement van Woord en Daad. Met elkaar halen deelnemers geld op voor het bevrijden van kinderen die gevangen zitten in slavernij.

Het evenement vindt plaats in Stavelot (België). De start- en finishlocatie is Jeunesse de Masta. Alle informatie over het evenement ontvang je ruim een week van tevoren via het digitale koersboekje.

Vrijdag 27 september

Je bent al welkom op vrijdagavond 27 september. We eten gezellig met elkaar en zorgen dat we op tijd naar bed gaan om fris aan de start te verschijnen. Het is dus niet alleen gezellig om hier bij te zijn, het is voor jezelf ook best praktisch. 😀 Mogelijkheden voor overnachting vind je hier.

Zaterdag 28 september

Dé dag waarop jij de uitdaging aan gaat tegen kindslavernij! Afhankelijk van de uitdaging die je hebt gekozen begin je héél vroeg in de ochtend of ietsje later. De exacte tijden zijn nog niet bekend, maar volgen in de loop van de tijd.

Op de routes zijn verschillende verzorgingsposten met eten, drinken en toiletten. Je komt de dag dus goed verzorgd door! Eenmaal voorbij de finish wacht er een heerlijk buffet op je. Benen omhoog en … uitrusten maar. Je hebt het verdiend! We sluiten het evenement rond 18.00u af met een mooie aftermovie en bekendmaking van het eindbedrag.

Zondag 29 september

Op zondagochtend bieden we een kerkdienst aan voor deelnemers en vrijwilligers die een heel weekend in Stavelot blijven. Na de dienst lunchen we met elkaar. ’s Avonds houden we een sing-in waarmee we het weekend gezamenlijk afsluiten.
Let op: de kerkdienst, lunch en sing-in gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.