Over Sport for Others

Sport for Others is een sponsorevenement georganiseerd door Stichting Woord en Daad. Deelnemers halen geld op voor het werk van Woord en Daad, door een sportieve uitdaging aan te gaan.

In 2024 kiezen deelnemers uit één van de vier uitdagingen: wandelen, trailrunning, fietsen of mountainbiken. Het sponsorgeld komt ten goede aan projecten die strijden tegen kindslavernij wereldwijd. Tijdens eerdere edities van het event haalden deelnemers geld op voor kindslaven in Haïti, watervoorziening in Ethiopië en jeugdwerkgelegenheid in Burkina Faso.

Dit jaar wordt Sport for Others voor de zesde keer georganiseerd, maar voor het eerst in de Belgische Ardennen. Voorgaande jaren vond het event plaats op de Mont Ventoux, op de Veluwe en in Limburg.

Het projectteam

Sport for Others wordt georganiseerd door een enthousiast kernteam, bestaande uit Pascal (projectleider), Elize (vrijwilligerscoördinator), Willemien (logistiek en routes) en Wendy (communicatie).

Hoofdsponsor 12GO Biking

12GO Biking, onze gewaardeerde hoofdsponsor, speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van Sport for Others. Deze samenwerking verzekert dat voor de komende drie jaar een aanzienlijk deel van de organisatiekosten gedekt zijn. Hierdoor kan een groter aandeel van de donaties direct bijdragen aan onze missie tegen kindslavernij. 12GO Biking versterkt ons doel en deelt onze visie en draagt daadwerkelijk bij aan verandering: kilometer voor kilometer!

Meer informatie?

Neem gerust contact op met het Sport for Others team!