Word partner van Sport for Others

Deelnemen als Bedrijf

Maak van Sport for Others uw meest memorabele bedrijfsuitje van 2024!

Het evenement is compleet verzorgd, van de welkomstavond op vrijdag tot de finish op zaterdag (excl. overnachting), en wordt afgesloten met een kerkdienst, lunch en sing-in op zondag. Voor bedrijven die meerdere deelnemers tegelijk willen inschrijven, is een Excel-formulier op aanvraag beschikbaar, zodat niet elke deelnemer zich apart hoeft in te schrijven op de website.

Elke deelnemer streeft ernaar om minimaal €750,- aan sponsorgeld op te halen voor het bevrijden van kindslaven en het bieden van onderdak, onderwijs, en begeleiding. Natuurlijk kunnen bedrijven ook de inschrijfkosten van hun deelnemers of een deel van het sponsorgeld dekken. Dit is een prachtige manier om uw team te motiveren en de betrokkenheid bij het doel te tonen.

Evenementsponsoring als bedrijf

Investeer in Sport for Others met een sponsorbedrag van (minimaal) €1.000,- en maak een succesvol en kostenefficiënt evenement mogelijk dat een significante bijdrage levert aan ons doel. Zie hieronder wat uw bedrijf terugkrijgt voor deze investering.

Wat krijgt u terug?

  • Uw logo op de Sport for Others website
  • Uw logo in het koersboekje van Sport for Others
  • Een banner op de centrale start- en finishlocatie (door u aan te leveren)
  • Uw logo in de aftermovie en de aftermailing van Sport for Others

Donaties ‘In natura’

Naast financiële bijdragen waarderen we ook donaties ‘in natura’ die ons evenement extra leuk maken op de dag zelf: zoals sportrepen, sportdrank, krentenbollen, sinaasappels, en bananen. Deze praktische donaties dragen bij aan de energie en het welzijn van de deelnemers tijdens het evenement. Vraag via info@sportforothers.com naar de complete lijst van benodigdheden.

Doe mee of sponsor nu

Of uw bedrijf nu deelneemt aan het evenement, de inschrijfkosten voor uw team sponsort, of ons ondersteunt met donaties ‘in kind’, u draagt bij aan de strijd tegen kinderslavernij en bevordert tegelijkertijd de vitaliteit en teamgeest van uw medewerkers.

Neem contact op voor meer informatie of inschrijving: info@sportforothers.com

Direct doneren aan het goede doel

Wilt u liever direct bijdragen aan het ondersteunde doel van Sport for Others? Dat kan hier: Doneer nu.

Samen tegen kinderslavernij – uw steun brengt hoop en verandering.