Oproep: Vrijwilligers!

Sport for Others heeft een belangrijke missie dit jaar: samen sporten voor een wereld zonder kindslavernij! Maar achter elke geslaagde editie staan meer dan 75 vrijwilligers – de onvolprezen helden die dit evenement mogelijk maken: ze zijn goud waard! Dankbaar dat het ieder jaar nog is gelukt om met een fantastisch team van vrijwilligers te werken, zowel voor als tijdens en na het event.

Specifiek technisch talent

Dit jaar, terwijl we ons verheugen op de uitdagingen in de Belgische Ardennen, hebben we nog één of twee vrijwilligers met een technisch inzicht nodig. We worden voorzien van geluidsapparatuur, een groot LCD scherm, en sfeervolle lichtspots. Echter, de bediening van deze apparatuur, inclusief een mengtafel voor de digitale piano, is aan ons. Met name voor onze sing-in op zondag, maar ook voor de overige momenten, zoals activiteiten op vrijdagavond en voor de sfeer op zaterdag en het laten zien van de aftermovie, hebben we nog iemand nodig die de mengtafel voor de digitale piano kan hanteren en subtiel de verlichting kan regelen voor een passende sfeer. Heb je ervaring of een passie voor techniek en live evenementen? Dan hebben wij jou nodig!

Andere rollen als vrijwilliger

Naast deze specifieke technische rol hebben we altijd behoefte aan algemene vrijwilligers. Of je nu bij een post staat, helpt bij de start/finish, of je EHBO-vaardigheden inzet – jouw bijdrage is cruciaal. Elk jaar weer verwelkomen we nieuwe gezichten die zich aansluiten bij onze community, gedreven door dezelfde passie en toewijding.

Doe mee met ons kernteam, bestaande uit Pascal, Elize, Willemien, en ikzelf, Wendy, en speel een belangrijke rol in de strijd tegen kindslavernij. Laten we samen deze zesde editie van Sport for Others onvergetelijk maken!

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via dit formulier. Samen maken we een verschil!